Diensten

Bij DGO Cleaning kiest u voor een professionele schoonmaakbeurt aan een eerlijke prijs. Hieronder vindt u de diensten waarvan u gebruik kan maken:

Appartementsgebouwen

Bij DGO Cleaning kan u terecht voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen van uw appartementsgebouw. Met de grootste zorg en oog voor hygiëne zal het onderhoud van uw appartementsgebouw uitgevoerd worden. U hoeft dus zelf niet meer de handen uit de mouwen te steken en bent altijd zeker dat uw appartementsgebouw proper is.

Bureauruimten

Voor de schoonmaak en onderhoud van uw bureauruimten kan u rekenen op DGO Cleaning. Op de gewenste momenten komen wij uw bedrijf proper maken zonder dat uw werknemers of uzelf hier enige hinder van ondervindt. Voor een propere bureau is DGO Cleaning de partner voor de schoonmaak in uw bedrijf.

Voor en na verhuis

Bij een verhuis komt vaak heel wat meer kijken dan we op voorhand plannen. Uw huidige woning dient gepoetst of opgeruimd te worden. En na de verhuis staat u in uw nieuwe woning weer voor dezelfde taken. DGO Cleaning staat klaar om u bij deze klussen te helpen. Zowel uw oude als nieuwe woning kunnen wij schoonmaken. En u zal nog van een fijne eerste dag in uw nieuwe woning kunnen genieten.

CONTACTEER ONS NU VOOR EEN SCHOONMAAKBEURT
In uW BEDRIJF OF APPARTEMENTSGEBOUW!

DGO Cleaning
Friesenhof 11
3060 Bertem

E
david.govaerts@dgocleaning.be
BTW
BE 0866 824 761

0497 31 74 23

Cookies en privacy